Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ήττα από την ΑΕΚ 2-1 με το 'έτσι θέλω' - Άθλια διαιτησία σε βάρος του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ


Την ήττα γνώρισε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ από την ΑΕΚ με 2:1 χθες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Αποτέλεσμα που εν ολίγοις διαμορφώφηκε από τον διαιτητή κ. Δελφάκη. Ο ίδιος ανακάλυψε πέναλτι του Λισγάρα σε βάρος του Χοσέ Κάρλος με το οποίο ο Λεονάρντο άνοιξε το σκορ σε βάρος της ομάδας μας. Στο β' ημίχρονο ο Λεονάρντο και πάλι σε καθαρή θέση οφσάϊντ αφού κανένας παίκτης του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ δεν τον κάλυπτε και το σώμα του έγερνε καθαρά σε θέση οφσάϊντ σκόραρε ανενόχλητος για το 2:0. Δύο φάσεις που καθόρισαν το παιχνίδι, όσο κι αν διμαρτυύρεται και η ΑΕΚ (!) για τον διαιτητή.Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μείωσε στις καθυστερήσεις με ωραίο γκολ του Βασιλείου μετα από ωραίο συνδυασμό. Συμπερασματικά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μπήκε στο παιχνίδι αρκετά υποωιασμένος και με σωστή αμυντική διάθεση έκλεισε όλους τους χώρους μην αφήνοντας την ΑΕΚ να κάνει ούτε έστω μια ευκαιρία. Μετά το ψεύτικο πέναλτι όπως είναι φυσικό άλλαξε και η ψυχολογία και μετά και το δεύτερο τραγικό διαιτητικό σφάλμα σε βάρος μας ολοκληρώθηκε η σεμνή τελετή που ήθελε την ΑΕΚ νικήτρια. Συμπερασματικά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν απέδωσε όπως ήταν φυσικό όπως στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθ. αλλά και πάλι έδειξε στοιχεία δυνατής και οργανωμένης ομάδας. Άφησε και πάλι υποσχέσεις για καλή πορεία στην Super League. Καλύτερος του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μαχητής και πάλι Λισγάρας, αλλά και ο΄Τομάς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καράμπελας, Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος, Βάργκας, Καφές, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος.
Στον πάγκο της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Σιαλμάς, Ρίκκα, Γεωργέας.
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τόμας, Βιάνα, Μαχαίρας, Μελισσάς, Βασιλείου, Γκρμπιτς, Λισγάρας, Σάντσεζ, Κουτσόπουλος, Κόρμπος.
Στον πάγκο των Βοιωτών: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κοιλιάρας, Ζουρούδης, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Φαβάλι.

Διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης με βοηθούς τους Γουργιώτη και Αναστόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου