Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ένας κακός Λεβαδειακος ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 3-0


Το παιχνίδι είχε φαβορί (τον Ατρόμητο) κάτι που αποδείχθηκε και από το τελικό αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του Περιστερίου νίκησε εύκολα με 3-0 τον Λεβαδειακό.
Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν τόσο μεγάλη στο συγκεκριμένο παιχνίδι που ο Ατρόμητος θα μπορούσε να προηγείται ακόμα και με 4-0 στο πρώτο ημίχρονο αν ο Ναπολεόνι ήταν πιο προσεκτικός. Ο Λεβαδειακός αντέδρασε για ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η έλλειψη ποιότητας ήταν φανερή αν εξαιρέσουμε τον Βαγγέλη Μάντζιο που δημιούργησε 2-3 επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Σηφάκη.
Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και έκλεισε στα καρέ του τον Λεβαδειακό που δεν είχε τρόπο για να απειλήσει την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τους γηπεδούχους με μία επικίνδυνη σέντρα του Γιαννούλη από τα αριστερά, όμως ο Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε στο πίσω δοκάρι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Δυο στα δυο
Η τραγική εικόνα της άμυνας του Λεβαδειακού είχε ως αποτέλεσμα οι Βοιωτοί να δεχθούν δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά με τον ίδιο τρόπο! Ο Ουμπίδες εκτέλεσε κόρνερ, στο πρώτο σκόραρε ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά, ενώ στο δεύτερο ο Ταυλαρίδης με τον ίδιο τρόπο (12' και 14').
Η ομάδα του Ατρόμητου έφτασε κοντά στο 3-0 άλλες τέταρτη φορές στο πρώτο μέρος. Αρχικά ο Στέφανο Ναπολεόνι φάτσα με το τέρμα σούταρε ψηλά άουτ (25'), στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με "ψαλιδάκι" έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα (29'), ενώ στο 32' ο Ναπολεόνι βρέθηκε φάτσα με τον Πρζιρόβσκι ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά με το ένα πόδι σε κόρνερ!
Πάντως η τελευταία (τέταρτη) ήταν και η πιο αστεία. Ο Μανόλο (που φέτος έχει "κάψει" τον Λεβαδειακό) γύρισε λάθος στον Πρζιρόβσκι, ουσιαστικά δίνοντας ασίστ στον Ναπολεόνι! Ο Ιταλός επιθετικός και πάλι νικήθηκε από τον κίπερ των Βοιωτών.

Διαιτητής: Κύζας Γεώργιος (Δράμας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης Δαμιανός, Δημητριάδης Ιορδάνης
Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Καραγκούνης (Πίτου 77'), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ουμπίδες (Καραμάνος 84'), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Φαράντος): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης (Νικολακάκης 66'), Μανόλο, Λαμπρόπουλος, Κονέ, Μάγκας, Ορτέγκα (Μπούστο 46'), Μάρτινς, Μάντζιος, Κάντζι (Βασιλείου 81').
Γκολ: Ιγκλέσιας (12' κεφαλιά), Ταυλαρίδης (14' κεφαλιά), Ναπολεόνι (76' σουτ)
Κάρτες: Κάτζι (κίτρινη 37'), Λαζαρίδης (κίτρινη 56'), Κονέ (κίτρινη 58'),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου