Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ήττα και στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα με 2:0, παρά την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου

 Με γκολ των Ντε Μπλάσις και Ουρτάδο ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε μετά από τρεις αγωνιστικές στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.
Στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.
Οι Αρκάδες που ήταν καλύτεροι στο ματς και έφτασαν στους 13 βαθμούς, πήραν το πολύτιμο "τρίποντο" με τα γκολ των Ντε Μπλάσις και Ουρτάδο. Ο Λεβαδειακός με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο του δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και παρέμεινε στην 14η θέση της βαθμολογία με οκτώ βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες "ξύπνησαν" μετά το πρώτο ημίωρο, με τον Αστέρα να αποκτά την υπεροχή και να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με τον Ντε Μπλάσις. Από την άλλη ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά στηρίχθηκε στις αντεπιθέσεις, αλλά και πάλι δεν ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι του.
Αντίθετα πιο ουσιαστικός ήταν και πάλι ο Αστέρας Τρίπολης στο δεύτερο ημίχρονο. Δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά στα καρέ της ομάδας της Βοιωτίας και πέτυχε ένα ακόμη γκολ με τον Ουρτάδο. Ο Λεβαδειακός και πάλι δεν έδειξε κάτι και ο Νίκος Καραγεωργίου που έκανε το ντεμπούτο του θα έχει πολύ δουλειά να κάνει.
Πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, ο Μάρτιν Φούλοπ για την προσφορά του στο σύλλογο. Ο Φούλοπ σταμάτησε απότομα την καριέρα του καθώς δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί:  Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Λεωνίδας Βασιλειάδης (Μακεδονίας)
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Γκοιάν, Ζαραδούκας (63' Κοντοές), Εντό, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (67' Πολ), Μπακασέτας (72' Κουρμπέλης), Μπαράλες.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Μάγκας, Λυκογιάννης, Ιωαννίδης (83' Μπούστο), Λαμπρόπουλος (73' Νικολακάκης), Γιάντσης (63' Ορτέγκα), Κονέ, Μάρτινς, Κάντζι.
Γκολ: Ντε Μπλάσις (36', Αστέρας Τρίπολης), Ουρτάδο (72', Αστέρας Τρίπολης)
Κίτρινες κάρτες: Εντό (21', Αστέρας Τρίπολης)-Λυκογιάννης (74', Λεβαδειακός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου