Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Μεγάλη νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με 1-0 απέναντι στην αξιόμαχη Καλλονή. Γκολ - χρυσάφι από τον Μάντζιο


Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχε γκολ, όμως δεν έλειψε ο ρυθμός και οι πολλές, πραγματικά φάσεις, κυρίως για την ομάδα της Καλλονής. Πρώτη φάση για τον Λεβαδειακό, λοιπόν, και δοκάρι σε ένα σουτ του Λυκογιάννη από τα δεξιά μετά από προσωπική ενέργεια.
Στη συνέχεια η Καλλονή έπαιξε με τον γνωστό έξυπνο τρόπο και "χτύπησε" στις αντεπιθέσεις, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τον Περόνε, μία κεφαλιά του Αναστασιάδη (ήταν ολομόναχος), μία ίδια για τον Γκάσιτς και ένα τετ α τετ του Περόνε τον οποίο και πρόλαβε αμυντικός του Λεβαδειακού. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με φάση και έκλεισαν το ημίχρονο με μία ακόμα τεράστια ευκαιρία. Ο Κονέ, μετά από κόντρες, βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και τον τερματοφύλακα στην άλλη γωνία, όμως το σουτ του πέρασε άουτ στο 45ο λεπτό. Το δεύτερο μέρος ήταν κάπως επεισοδιακό με τον Γιάννη Ματζουράκη να αποβάλλεται από τον πάγκο για διαμαρτυρία για την αποβολή του Περόνε στο 60ο λεπτό.
Η Καλλονή πάντως θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι αν ο Φαρία μέσα στη μεγάλη περιοχή ήταν πιο εύστοχος με το κεφάλι.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Σπυρίδων Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Φλώριος Ελευθερίου (Αθηνών)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Σαγκινέτι (Μανόλο 32'), Πετράτσι (Μπούστο 70'), Λυκογιάννης, Κονε Λαμπρόπουλος, Καπό (Μάρτινς 46'), Ορτέγκα, Μάντζιος, Κάντζι.
ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Γκάσιτς, Αναστασιάδης, Λεάντρο (Καζάκης 87'), Ποντιάνι, Φαρία (Γάλας 80'), Σιλιγαρδάκης, Χουάνλου, Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε.
Γκολ: Μάντζιος (78' σουτ)
Κάρτες: Αναστασιάδης (κίτρινη 12'), Περόνε (60' κόκκινη), Γκάσιτς (κίτρινη 67'), Μπούτσο (κίτρινη 81'), Μανόλο (κίτρινη 91')

*Τα στιγμιότυπα από το Novasports.gr
 http://www.youtube.com/watch?v=SHzM6IInSw0&feature=c4-overview-vl&list=PLEFTD9piodq9yxHyzFFpf7tiYXAXMrb4T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου