Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Λίγο ντροπή ρε παιδιά!



Ήλθε η ήττα, η φυσιολογική ήττα, που όμως έλαβε διαστάσεις πανωλεθρίας για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ με 4:0 στη Θεσσαλονίκη από τον τοπικό Άρη. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι η ομάδα μας έχει αλλάξει επίπεδο. Κάποιοι όμως συνεχίζουν να θέλουν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ μικρό. Αυτό είναι αίσχος. Το Σάββατο νίκη με τον ΟΦΗ, που είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου, όπως τα καταφέραμε για να μην έχουμε άλλα. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Μέχρι και από τον Σούλη χάσαμε, ο οποίος έστησε αριστοτεχνικά την ομάδα του, η οποία αγωνίστηκε με πάθος, εν αντιθέσει με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ που δεν μπήκε καν στο γήπεδο. Όλη η ομάδα ένα ναυάγιο. Κατά περίεργο τρόπο προσπάθησαν οι νεοαποκτηθέντες Καγεχόν και Μπουμάλ.

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Τάτος, Πουλίδο (68' Τριανταφυλλάκος), Γιαννιώτας (84' Ηρακλής), Ζαραδούκας (79' Μαργαρίτης), Διαμαντάκος, Κοέλιο
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος (46' Μάρτινς), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (66' Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας (46' Καγιεχόν)
Γκολ: Κοέλιο (2'), Γιαννιώτας (48', 64'), Τάτος (80')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου