Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Πρόστιμο μαμούθ 80.000 € σε όλους τους παίκτες από τον Γ.Κομπότη

Το άλλο πρόσωπο του Γιάννη Κομπότη είδαν την Τρίτη (12/3) οι παίκτες του Λεβαδειακού, με τον μεγαλομέτοχο να τους κατσαδιάζει για τις δύο βαριές ήττες από Αρη, Ξάνθη και τους επιβάλλει πρόστιμο ρεκόρ!
Οι ποδοσφαιριστές των Βοιωτών είχαν κληθεί το μεσημέρι στα γραφεία των επιχειρήσεων του Κομπότη, όπου τους υποδέχτηκε... μαινόμενος. Επί μιάμιση ώρα τους μιλούσε σε πολύ έντονο ύψος, κατηγορώντας τους για αδιαφορία και δημοσιοϋπαλληλική συμπεριφορά παλαιών εποχών. Κανένας παίκτης δεν τόλμησε να μιλήσει στη συνάντηση, ενώ ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού προανήγγειλε εξελίξεις και σύντομα, ενώ τους ξεκαθάρισε πως δεν ανέχεται να διασύρεται το όνομα του συλλόγου.
Εκεί που πάγωσαν οι παίκτες ήταν στο άκουσμα του προστίμου που θα κληθούν να πληρώσουν για τις βαριές ήττες από την Ξάνθη και τον Άρη. Ο Κομπότης επέβαλλε πρόστιμο 10.000 ευρώ για κάθε γκολ που δέχτηκαν σε αυτά τα παιχνίδια, δηλαδή συνολικά 80.000 ευρώ, που θα καταβάλλουν οι 20 ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει πως αναλογεί 4.000 ευρώ στον καθέναν!
Οι παίκτες αποχώρησαν με σκυμμένα κεφάλια από τη συνάντηση και έντονα προβληματισμένοι, ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Παράσχος τα είπε με τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού, καθώς κλήθηκε και ο έμπειρος τεχνικός να δώσει εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου