Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Εκτός Κυπέλλου Ελλάδος ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, 0-0 με τον ΠΑΟΚ στη Λειβαδιά στη φάση των '16'


Το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Λεβαδειακός, πάντως, έδειχνε περισσότερη διάθεση να επιτεθεί. Στο 10', μάλιστα, ο Ροτζέριο σούταρε έξω από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Ιτάνζ μπλόκαρε στην γωνία του. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία έγινε από τον ΠΑΟΚ στο 19'. Ο Αθανασιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από λάθος του Γεωργίου, έφυγε μόνος του απέναντι από τον Κυριακίδη, όμως, δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 25' η μπάλα έφτασε στον Λόρενς έξω από την περιοχή, ο Ιρλανδός σούταρε, αλλά η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας και ο Κυριακίδης δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει, ενώ στο 27' ήταν η σειρά του Γεωργίου να σουτάρει χωρίς επιτυχία. Η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 32' όταν ο Πόι ελίχθηκε πλάγια και μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, όμως, η σέντρα σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κατσουράνης έκανε λάθος γύρισμα προς τον Ιτάνζ και λίγο πριν ο Πόι γίνει απειλητικός ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ πρόλαβε και έδιωξε. Ο Αθανασιάδης στο 40' πήρε την μπάλα έξω από τα καρέ του Λεβαδειακού, προχώρησε, πάσαρε στον Λάζαρ στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Ρουμάνος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Ρομέου, Γεωργίου, Μεντί, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Πόι, Ροτζέριο (83' Καγιεχόν), Μπουμάλ (65' Βασιλείου), Μαχαίρας (78' Μίλιεβιτς)
ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Σίλντεφελντ, Λάζαρ, Κατσουράνης, Λίνο, Γκαρσία (70' Φωτάκης), Κάτσε, Ρομπέρ (83' Ολίσε), Λόρενς (90+ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου