Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα



Τα μέχρι στιγμής δεδομένα στην ομάδα μας:
Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ έχουν ως εξής, βάσει και αυτών που βγαίνουν στη δημοσιότητα καθημερινά. Συγκεκριμένα:
έχουν ανανεώσει ο Ζησόπουλος και ο Κυριακίδης, ανανεώσεις που επιτεύχθηκαν εντός 5 λεπτών η κάθεμια!
Από εκεί και πέρα:
Μουλόπουλος
Ο Σάκης Μουλόπουλος, αρχηγός και της ομάδας, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης, διοίκησης, προπονητή και φυσικά του κόσμου. Όλοι θέλουν την παραμονή του στην ομάδα, ο ίδιος όμως ισχυρίζεται ότι υπάρχει προταση από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Κύπρο και την Ανόρθωση. Εάν αληθεύει είναι η μοναδική του ευκαιρία να παίξει σε ανώτερο επίπεδο. Θεωρείται ήδη παρελθόν.

Φαβάλι
Ο Λούκας Φαβάλι για τον οποίο και γι' αυτόν άπαντες επιθυμούν την παραμονή του, είναι ίσως η πιο ξεκάθαρη περίπτωση, αφού πρόκειται να φύγει από τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ λόγω οικογενειακών προβλημάτων του, τα οποία τον αναγκάζουν να παραμείνει στην Αργεντινή και να ανζητήσει εκεί ομάδα, που θα την βρεί και μάλιστα εύκολα.

Ναπολεόνι
Ίσως το σήριαλ του καλοκαιριού, αφού ο μεν ίδιος περιμένει πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα, η οποία όμως δεν έρχεται και λόγω των οικονομικών συγκυριών. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ από την άλλη επιθυμεί είτε την πώλησή του τώρα με σοβαρό αντίτημο, είτε την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει τον Δεκέμβριο του 2012 τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2013, έτσι ώστε να βοηθήσει τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και την νέα περίοδο και μετά να μείνει ελεύθερος και να διαπραγματευτεί μόνος του την μεταγραφή του. Φημολογείται ότι ο Ατρόμητος και δη ο Μπάγεβιτς θέλει τον ίδιο και τον Σουμπίνιο από τον Ολυμπιακό. Εκτίμησή μας είναι ότι θα μείνει μέχρι τον Δεκέμβριο για να βοηθήσει και την ομάδα.
Πόποβιτς
Συζητήσεις για ανανέωση. Περιμένει και αυτός πρόταση. Το καλύτερο και για τον ίδιο είναι να παραμείνει στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει.
Μελισσάς
Υπεραπαραίτητος για την νέα περίοδο κατά τη γνώμη μας. Ήδη όμως υπέγραψε στην ΑΕ Πάφου στην Κύπρο και θεωρείται παρελθόν. Πλήγμα για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ η αποχώρησή του.
Βασιλείου
Υπάρχει πρόταση από την Αγγλία, όπως αποκάλυψε η ίδια η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ χωρίς όμως πραιτέρω λεπτομέρειες. Αν ικανοποιηθούν ο παίκτης και η ομάδα οικονομικά θα προχωρήσει. Εκτίμησή μας είναι ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Ίσως παρέμβει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος σίγουρα ενδιαφέρεται, με προοπτική να τον αποκτήσει όμως από του χρόνου.
Τομάς
Δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, αφού τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα κοιτάζουν σε άλλες πολιτείες.
Αλεξίου
Ήδη αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.
Έχουν αποκτηθεί
Ο Γιώργος Γεωργίου του ΟΦΗ, ο οποίος πρόκειται κατά την εκτίμησή μας να προσφέρει πολλές λύσεις στην ομάδα.
Ο Παναγιώτης Τσιντώτας από τον Πιερικό και ο Αλέξανδρος Κασμερίδης από τον Θρασύβουλο ελπιδοφόροι τερματοφύλακες που μαζί με τον Κυριακίδη θα αποτελέσουν σίγουρη τριάδα για την ομάδα.
Ο Μίλιεβιτς ο σέρβος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο όμως συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις. Ελπίζουν οι άνθρωποι του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ να τις εμφανίσει στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου