Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ο κοσμαγάπητος Τάκης Λεμονής νέος προπονητής του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ


Είναι γεγονός! Ο Τάκης Λεμονής επιστρέφει στην Λειβαδιά και θα είναι ο νέος προπονητής του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ! Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ο Τ.Λεμονής θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
'Σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδος συναντήθηκε ο ιδιοκτήτης του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ κ. Κομπότης με τον τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο και τον προπονητή κ. Λεμονή.
Στη συνάντηση η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, αποφασίστηκε η έναρξη της συνεργασίας της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με τον κ. Λεμονή. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Λεμονής συνοδευόμενος από τον κ. Φαράντο, επισκέφθηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδος. Η χρονική διάρκεια καθώς και λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή'.
Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτά που γράφαμε πριν μέρες, ότι η διοίκηση έχει σκοπό να ξεπεράσει τα στεγανά που βρίσκονταν τόσα χρόνια η ομάδα και να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες. Έχει τις ευχές όλων μας. Ιδιαίτερα δε στον αγαπητό Τάκη Λεμονή, οι ευχές μας για μεγάλες επιτυχίες και περαιτέρω καταξίωσή του.

1 σχόλιο: