Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η χειρότερη εμφάνιση του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ - Ήττα ντροπή από τον Πανθρακικό 3:0


Η αναμέτρηση ξεκίνησε χωρίς φάσεις με τον Λεβαδειακό να έχει την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, όμως όσο περνούσε η ώρα ο Πανθρακικός ανέβαζε στροφές κι έφτασε στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 14ο λεπτό. Ο Χρήστου γύρισε μέσα στη μεγάλη περιοχή με τον Παπαδόπουλο να μην κάνει ωραίο πλασέ, στη συνέχεια της φάσης ο Τζάνης σέντραρε στον Λουσέρο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ από κοντά με το κεφάλι.
Στο 28ο λεπτό ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε τον Χρήστου να τραυματίζεται και να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Σκλιοπίδη να μπαίνει στη θέση του, ενώ λίγο αργότερα ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Ακόστα από καλή θέση πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.
Ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ 38ο λεπτό με ψύχραιμο σουτ του Δημήτρη Παπαδόπουλου, μετά από παράλληλη μπαλιά του Λουσέρο. Αυτό ήταν το 9ο τέρμα του έμπειρου επιθετικού που στα τελευταία ματς δεν ήταν τόσο καλός.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πανθρακικό να χάνει μία ακόμα καλή ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Βαϊρουά ο Παπαδόπουλος πήρε μία κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Γάλλος άσος ήταν ο δημιουργός του δεύτερου γκολ για τον Πανθρακικό, όταν το σουτ του βρήκε στο δοκάρι του Κασμερίδη και ο Λουσέρο από κοντά έκανε το 2-0.
Το τρίτο γκολ ήρθε και πάλι από τα πόδια του "μάγου των κροκοδείλων", ο οποίος πάσαρε από τα δεξιά στον Παπαδόπουλο, αυτός άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Λουσέρο από κοντά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Χρήστου (Σκλιοπίδης 28'), Μουνάφο, Σερφά, Λαδάκης, Τζάνης (Μίνγκας 51'), Λουσέρο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (Καστσελάν 80'), Παπαδόπουλος.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί, Ζησόπουλος, Ρομέου (Καγιεχόν 74'), Κόρμος (Μαχαίρας 64'), Πόι, Ακόστα (Ροτζέριο 59''), Βασιλείου.
Σκόρερς: Παπαδόπουλος (σουτ 37'), Λουσέρο (σουτ 51'), (σουτ 61')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου