Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αινιγματικές δηλώσεις Παράσχου


Το γαρ πολύ της θλίψεως. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου σύμφωνα με τους οπαδούς του. Αυτό είναι το πρώτο. Κανείς δεν περίμενε διπλό στο Καραϊσκάκη, αλλά ούτε και 4-0. Οι δηλώσεις του Παράσχου είναι τουλάχιστον αινιγματικές. Ήθελε να πεί κάτι για τη διαιτησία? Όταν ο Χοσέμι τραβάει τον Τζιμπούρ 3 μέτρα και τον ρίχνει κάτω στο φάουλ από το οποίο ξεκίνησε το γκολ που μπήκε τυχαία με καραμπόλα, φταίει κανένας διαιτητής? Δεν τα καταλαβαίνουμε αυτά. Και θεωρούμε το θέμα ατυχές και λήξαν. Να ετοιμαστεί η ομάδα και να κερδίσει όπωσδήποτε τα δύο επόμενα καθοριστικά παιχνίδια της, που μόνο εύκολα δεν είναι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παράσχου ήταν οι εξής:
Θα είμαι πολύ σύντομος. Θα αφήσω να κρίνετε εσείς πόσο δίκαιο είναι το 4-0. Πρέπει να είμαστε μαζοχιστές που ανεχόμαστε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτά μόνο. Είμαι 27 χρόνια προπονητής, απορώ για το ελληνικό πρωτάθλημα και πως το αντέχουμε. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και στην ομάδα μου", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Λεβαδειακού και συνέχισε:"Στην κρίση του κόσμου το αν είναι δίκαιο το 4-0".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου