Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Βαριά ήττα 4-0 από τον Ολυμπιακό Π. στο Καραϊσκάκη


Με βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό επέστρεψε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στην βάση του. Το σκοπ σίγουρα τον αδικεί αφού ειδικά στο α' ημίχρονο δημιούργησε φάσεις, όπου θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ τουλάχιστον, ενώ υπήρχαν και υποψίς για λανθασμένα σφυρίγματα των διαιτητών. Σε καμία περίπτωση όμως αυτά δεν δικαιολογούν την ήττα. Η ομάδα παρατάχθηκε αρκετά ψηλά και ο γρήγορος Μασάντο, αλλά και ο Αμπντούν άφηναν διαρκώς εκτεθειμένα τα μπακ της ομάδας μας, ειδικά δε τον Μεντί. Κατά τα άλλα παρουσιάζοντας σοβαρό και ουσιαστικό πρόσωπο ο Ολυμπιακός πήρε μια εύκολη νίκη επί του Λεβαδειακού με 4-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα και να πέτυχε το γρήγορο γκολ με τον Σιόβα, ωστόσο δεν εντυπωσίασε την απόδοσή του. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο έδωσε χώρο στον Λεβαδειακό ο οποίος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στην συνέχεια οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τις στημένες φάσεις και ο Τζεμπούρ χρίστηκε για ακόμη μια φορά σκόρερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ βελτιώθηκε. Έκλεισε κάποια κενά στον χώρο του κέντρου οι γραμμές ήρθαν πιο κοντά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες και να πάρει μια εύκολη νίκη την δεύτερη του στο πρωτάθλημα.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα πως τα γκολ του Ολυμπιακού τα πέτυχαν τρεις πρώην παίκτες του Πανιωνίου! Ο Τζεμπούρ, ο Μανιάτης και ο Σιόβας.
Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής/Βοηθοί: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)/ Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).
Ολυμπιακός (Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Παπάζογλου, Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάντο, Ιμπαγάσα (73' Φουστέρ), Αμπντούν (81' Φετφατζίδης), Τζεμπούρ (86' Πάντελιτς).
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Χοσέμι, Μαχαίρας, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι (57' Ναπολεόνι), Βασιλείου (76' Σαχπεκίδης), Ζησόπουλος (70' Κοτίτσας), Λισγάρας, Μεντί, Ακόστα.
Κίτρινες κάρτες: Σιόβας (10', Ολυμπιακός)-Πόι (39', Λεβαδειακός), Χοσέμι (56', Λεβαδειακός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου