Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ σε φιλικό με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Τη νίκη με 2-1 πήρε η ο Λεβαδειακός απέναντι στον Πανιώνιο δείχνοντας έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ακόμα μία φιλική νίκη πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Λεβαδειακός πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Απέναντι στον Πανιώνιο, επικράτησε 2-1 και έδειξε έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με τον Αραβίδη στο 5’ να ανοίγει το σκορ.
Ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ακόστα (42’) έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Λισγάρα (50’).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (4-2-3-1): Ανέστης, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ρόκας, Μενδρινός, Οκόγιε, Μιλοβάνοβιτς, Αραβίδης, Κολοβός.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακόπουλος, Ανδράλας, Αυλωνίτης, Κούρντι, Γιαννούλης, Σάμαρης, Ντούνης, Διαμαντάκος και Μπούζας.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μεντί, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Μαχαίρας, Ζαουί, Ροτζέριο, Ακόστα, Πόι
Για τον Λεβαδειακό έπαιξαν και οι: Κασμερίδης, Κοτίτσας, Μίλιεβιτς, Λισγάρας, Νικολακάκης, Μπουντόπουλος, Ζησόπουλος, Ναπολεόνι, Ζαννιάς, Μανωλάς και Ζρέικ (υπό δοκιμή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου