Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

2:2 o ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με Αγ.Νάπα

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λεβαδειακός στο φιλικό της Τετάρτης (01/08) με την Αγία Νάπα. Οι Βοιωτοί έχαναν 2-0, αλλά πήραν την ισοπαλία (2-2), με τον Μουλόπουλο να κάνει την επανεμφάνισή του.
Το προτελευταίο της φιλικό στο Ελατοχώρι έδωσε σήμερα η ομάδα του Γιώργου Παράσχου και έδειξε καλό πρόσωπο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι Βοιωτοί βρέθηκαν να χάνουν 2-0 εξαιτίας τερμάτων των Ριέρα και Ζίνιο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η τύχη τούς γύρισε την πλάτη. Κι αυτό διότι ο Μαχαίρας, ο οποίος αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος και τα πήγε περίφημα, είδε δύο φορές τις προσπάθειές του να σταματούν στο δοκάρι, στο 30' (εκτέλεση φάουλ) και στο 44' (σουτ).
Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός κατάφερε αρχικά να μειώσει με τον Κόρμπο (60') και εν συνεχεία να ισοφαρίσει με τον Λισγάρα (85'). Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του σημερινού φιλικού, πάντως, αφορά στην επανεμφάνιση του Θανάση Μουλόπουλο, που με την επιστροφή της ομάδας στη Λιβαδειά, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.
Λεβαδειακός: Κασμερίδης (46’ Τσιντώτας), Νικολακάκης (46’ Κοτίτσας), Λισγάρας, Μεντί (70’ Μανωλάς), Κουτσόπουλος (46’ Γεωργίου), Ζησόπουλος (46’ Κόρμπος), Μαχαίρας (60’ Μουλόπουλος), Μπουντόπουλος (46’ Ζαννιάς), Ακόστα (46’ Μίλγεβιτς), Ζαουί (46’ Ροτζέριο), Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου