Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Άρχίζουν συζητήσεις με τον Μουλόπουλο για την ανανέωση του συμβολαίου του


Αρχίζουν οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Σάκη Μουλόπουλου. Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές, που έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένες από τη μεταξύ τους συμφωνία τόσων ετών θα συνεχίσουν για κάποια χρόνια ακόμη μαζί. Άλλωστε ο Μουλόπουλος, αρχηγός της ομάδας, είναι από τα αγαπημένα παιδιά της πράσινης κερκίδας.
Από εκεί και πέρα τα θέματα της ομάδας έχουν ως εξής:
Κοιλιάρας:
Ο Δημήτρης Κοιλιάρας αναμένενται να αποχωρήσει, αφού ειδικά στη φετινή σεζόν δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Μάλλον δεν πρόκειται να γίνει καν πρόταση ανανέωσης έστω και με χαμηλότερες απολαβές.
Φαβάλι:
Ο Λούκας Φαβάλι είναι ακόμη ένας παίκτης, που ενώ υπάρχει μεγάλη επιθυμία από διοίκηση και προπονητή να παραμείνει στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, μάλλον θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν λόγω προσωπικών οικογενειακών προβλημάτων, που τον κρατούν στην Αργεντινή. Εάν τα προβλήματα αυτά ξεπεραστούν τότε είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει με την ομάδα, πράγμα όμως δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες.
Παπαδόπουλος:
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και βεβαίως για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Δεν έχει προσφέρει και αυτός τα αναμενόμενα, αλλά θεωρείται ότι εάν αρχίσει από την αρχή προετοιμασία θα δείξει άλλο πρόσωπο του χρόνου. Αγκάθι είναι το μεγάλο συμβόλαιο και μάλλον και αυτός θα φύγει από την ομάδα με προορισμό τη Θέλτα, από την οποία αποκτήθηκε δανεικός. Η μόνη πιθανότητα να συνεχίσει είναι η Θέλτα να τον αφήσει ελεύθερο ή να τον παραχωρήσει έναντι μικρού τιμήματος και ο ίδιος να ρίξει πολύ τις απολαβές του. Δύσκολα και τα δύο ενδεχόμενα να πραγματοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου