Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Αρχίζουν τελικά τα play - off της Football League


Μετά από τεράστιο μπάχαλο και συνεδρίαση περίπου πέντε ωρών (!) η Football League-Football League 2 αποφάσισε την έναρξη των play-off, αλλά και τις ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτά!

ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας και Διαγόρας Ρόδου θα διεκδικήσουν την άνοδο -με τη σέντρα να γίνεται την Παρασκευή! Όλα τα παιχνίδια στην Αθήνα, με ώρα έναρξης στις 20:30.

Όλες οι αποφάσεις λήφθηκαν υπό την αίρεση ότι θα παραταθεί η αγωνιστική περίοδος ως τη 1 Αυγούστου.


Βαθμολογία:

ΟΦΗ 4 βαθμούς
Λεβαδειακός 2β.
Δόξα Δράμας 1β.
Διαγόρας Ρόδου 0

1η αγωνιστική:

Παρασκευή 22/7

Λεβαδειακός-ΟΦΗ
Διαγόρας Ρόδου-Δόξα Δράμας

Απορίες προκαλεί πως αποφασίστηκε η συμμετοχή της Δόξας Δράμας, αφού είχε αποστείλει έγγραφο με το οποίο ενημέρωνε πως αδυνατεί να πάρει μέρος μια και διαθέτει μόλις 2 συμβόλαια! Όπως φυσικά και η αντίστοιχη απόφαση για τον Διαγόρα Ρόδου που διαθέτει 5! Έτσι, λοιπόν για να πάρουν μέρος θα πρέπει να καταρτίσουν ομάδα που ως επί το πλείστον θα αποτελείται από παίκτες της δεύτερης ομάδας, καθώς και μεταγραφές να κάνουν, τα νέα αποκτήματα δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που κράτησε ο ΟΦΗ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πανθρακικό. Οι Κρητικοί εμφανίστηκαν κάθετα αντίθετοι στη συμμετοχή του στα πλέι οφ, παρότι αν συνέβαινε τελικά κάτι τέτοιο θα ξεκινούσαν την διαδικασία με 6 βαθμούς αντί για 4. Όλα τα ματς θα γίνουν στην Αθήνα, στη Νέα Σμύρνη και στη Φυλή με ώρα έναρξης τις 20:30.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

24/7 2η αγωνιστική:

Διαγόρας Ρόδου-Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας-ΟΦΗ

26/7 3η αγωνιστική:

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας
ΟΦΗ-Διαγόρας Ρόδου

28/7 4η αγωνιστική

ΟΦΗ-Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας-Διαγόρας Ρόδου

30/7 5η αγωνιστική:

Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου
ΟΦΗ-Δόξα Δράμας

1/8 6η αγωνιστική:

Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός
Διαγόρας Ρόδου-ΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου