Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ 0-1


Σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση άνοδος στη Σούπερ Λίγκα πήρε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί σε αγώνα για την 1η ημέρα των πλέι οφ της Β` Εθνικής (Football League) που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, επικράτησαν 1-0 του Λεβαδειακού και απέκτησαν διαφορά πέντε βαθμών από την ομάδα της Βοιωτίας στη διαδικασία που οδηγεί στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 30ο λεπτό με πέναλτι του Κάλαϊτζιτς. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στη φάση του πέναλτι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ψωμά (ανέτρεψε τον Καμπάνταη) με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 49` όμως το βολέ του Πόποβιτς έξω από την περιοχή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βεζυρίδη. Ο τελευταίος σε τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά», με εντυπωσιακές αποκρούσεις, κρατώντας έτσι το πολυπόθητο «τρίποντο» για την ομάδα του Ηρακλείου.

Η ομάδα του Αναστόπουλου, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπουλούτ στο 80` με απευθείας κόκκινη, αποτέλεσμα της σύρραξης που δημιουργήθηκε μεταξύ των παικτών, λόγω κροτίδας που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και από την οποία φάνηκε να τραυματίζεται ο Καμπάνταης. Η σύρραξη μεταξύ των παικτών, έλαβε τέλος με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

*Επεισόδια δημιουργήθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα, εκτός αγωνιστικού χώρου, κατά την είσοδο των οπαδών του ΟΦΗ στην κερκίδα που θα τους φιλοξενούσε.



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λισγάρας, Μαχαίρας - Μπούρμπος, Παπουλής, Ρούσεφ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ψωμάς 29` (δεύτερη κίτρινη) - Μπουλούτ 80`

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Πόποβιτς, Ντιμπαλά, Τριποτσέρης, Ψωμάς, Βασιλείου (46' Ναπολεόνι), Μαχαίρας, Ταραλίδης (32' Λισγάρας), Μπεγκόνια (69' Ζουρούδης).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Bεζυρίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ρόβας (73' Ρούσεφ), Ζορμπάς (73' Κατσικογιάννης), Παπουλής (91` Ζαχαράκης), Καμπάνταης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου