Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μεγάλη νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ απέναντι στη δυνατή Σκόντα Ξάνθη με 2:0




Η ομάδα της Βοιωτίας που έφτασε στους 11 βαθμούς πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Μάντζιου και Μάρτινς, αλλά δεν ήταν καλύτερη στο ματς με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια.
Στο πρώτο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη ήταν αυτή που είχε την υπεροχή, με τον Λεβαδειακό μα μην μπορεί να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα, αλλά κόντρα στην ροή της αναμέτρησης να πετυχαίνει το γκολ με τον Μάντζιο και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη ήταν και πάλι αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν άτυχη καθώς έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στην μία από το σημείο του πέναλτι ο Σολάρι έστειλε την μπάλα άουτ και στις άλλες δύο η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Αντίθετα ο Λεβαδειακός σε μια από τις αντεπιθέσεις του πέτυχε ένα ακόμη γκολ και πήρε το πολύτιμο "τρίποντο".

Η Πρώτη καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση ήρθε από την πλευρά του Λεβαδειακού στο 4ο λεπτό με τον Λυκογιάννη να κάνει το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (8'), ο Κάντζι πήρε την μπάλα λίγο κάτω από τη σέντρα, πέρασε τον Γούτα αλλά το σουτ που δοκίμασε απέναντι στον Κυριακίδη φεύγει ψηλά άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια ανέβασαν στην απόδοσή τους και στο 16' ο Κάλβο από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 20' ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού.
Στο 22, ο Κάντζι από διαγώνια θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 32' Ντιέ ήταν άστοχος για την Skoda Ξάνθη με τον Λεβαδειακό κόντρα στην ροή του αγώνα να "χτυπά" στο 35'.
Ο Μουλόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά και ο Μάντζιος από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Χαμένο πέναλτι και γκολ στην αντεπίθεση
Στο δεύτερο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη μπήκε καλύτερα για να φτάσει στην ισοφάριση και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 53'.
Ο Μανόλο στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα έκανε χέρι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Σολάρι ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ακριτική ομάδα στο 58' σε μια από τις αντεπιθέσεις του ο Λεβαδειακός πέτυχε και δεύτερο γκολ.
Ο Γιάντσης μπήκε στην περιοχή της Skoda Ξάνθης έκανε το γύρισμα ο Κυριακίδης δεν απομάκρυνε καλά την μπάλα και ο Μάρτινς την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 2-0 για την ομάδα της Βοιωτίας.
Στο 72' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, με τον Ράνο να κάνει την κεφαλιά από την σέντρα του Παϊτο και η μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Λεβαδειακού.
Δώδεκα λεπτά αργότερα (83') η Skoda Ξάνθη είχε νέα μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει ένα γκολ, αλλά από το σουτ του Σολτάνι η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι των Βοιωτών.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά τον Λεβαδειακό να παίρνει τη νίκη.

MVP 

Ο Βαγγέλης Μάντζιος πέτυχε το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας τον δρόμο στον Λεβαδειακό για τη νίκη επί της Skoda Ξάνθης.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Νικόλαος Γεωργακάκος (Αθηνών)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας (85' Σανγκινέτι), Λυκογιάννης, Μανόλο, Κονέ, Μάρτινς, Γιάντσης (60' Βασιλείου), Κάντζι, Μάντζιος (93' Σκέμπης)
Skoda Ξάνθη (Μάουρερ): Κυριακίδης, Παϊτο, Βάλλας (46' Χοσέμι), Γούτας, Μπέρτος, Ντιέ (64' Ράνος), Φλίσκας, Σολτάνι, Κάλβο (79' Σουάρες), Μαρίν, Σολάρι.
Γκολ: Μάντζιος (35', Λεβαδειακός), Μάρτινς (58', Λεβαδειακός)
Κίτρινες κάρτες: Μανόλο (52', Λεβαδειακός), Βασιλείου (69', Λεβαδειακός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου