Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Άδικη ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Λειβαδια με 0:1



Άδικη ήττα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ από τον ΠΑΟΚ μέσα στη Λειβαδιά, τη στιγμή που η ομάδα τόσο στο α', όσο και κυρίως στο β' μέρος έχασε σωρεία ευκαιριών, που αρκεί κανείς να δεί το βίντεο για να το καταλάβει. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και μαθηματικά ο ΠΑΟΚ. Ο Ρομπέρ σημείωσε το γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά», που φάνηκε πως κάνει οικονομία δυνάμεων ενόψει των ημιτελικών Κυπέλλου με τον Αστέρα. Από την άλλη ο Λεβαδειακός ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, ωστόσο μπορούσαν να πάρουν και την ισοπαλία από το ματς.
Στο πρώτο μέρος σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις, με το παιχνίδι να είναι κακό. Στο 11’ σουτ του Ρομπέρ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 26’ κεφαλιά του Ρομέου αποκρούστηκε αρχικά από τον Γλύκο και εν συνεχεία από το αριστερό δοκάρι.
Στο 50’ ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να σκοράρει με σουτ του Ρομπέρ στην κίνηση για το 0-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς τίποτα αξιοσημείωτο δεν έγινε στη συνέχεια, με τον Γλύκο να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε σε επιθέσεις του Λεβαδειακού.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Χοσέμι, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι, Ζησόπουλος, Μανωλάς (78’ Κουτσόπουλος), Καγιεχόν (66’ Μπουμάλ), Νικολακάκης, Γεωργίου, Ρομέου (84’ Μαχαίρας)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ρομπέρ, Σίλντεφελντ, Φωτάκης, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ (62’ Λόρενς), Κάτσε (46’ Καμαρά), Αθανασιάδης (62’ Σαλπιγγίδης), Ιντζίδης, Κίτσιου, Έτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου