Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Λέει αντίο την Τρίτη ο Κομπότης! σύμφωνα με το www.onsports.gr


Ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από τους Βοιωτούς, με τον πρώην δήμαρχο Αριστείδη Ρούσσαρη να αναλαμβάνει διάδοχος και να «τρέχει» την ομάδα.
Αποκλειστικό ρεπορτάζ από το www.onsports.gr
Ήταν 2 Ιουλίου όταν το Onsports αποκάλυπτε την πρόθεση του ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού να αποχωρήσει από τα κοινά της ΠΑΕ. Από τότε πέρασαν δύο και πλέον μήνες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γιάννης Κομπότης θα συνεχισει να ηγείται της προσπάθειας των Βοιωτών. Το αντίθετο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει κάνει ήδη τις σχετικές επαφές και, μάλιστα, αυτό το διάστημα δεν συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση των «πράσινων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προσεχή Τρίτη (13/09) ή Τετάρτη (14/09) ο Κομπότης θα ανακοινώσει ότι φεύγει από την ομάδα της Λιβαδειάς και θα παραδώσει τα ηνία της ΠΑΕ στον πρώην δήμαρχο Αριστείδη Ρούσσαρη. Ο δεύτερος, μάλιστα, εδώ και αρκετές ημέρες ασχολείται ενεργά με τον Λεβαδειακό. Ακόμα, βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Κομπότης είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με την εμπειρία του έστω και όχι από τη θέση του μεγαλομετόχου ή αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους». Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα ηγείται των Βοιωτών την επόμενη σεζόν, είτε αυτή είναι στη Super League, είτε στη Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου