Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ούτε σε φιλικό…

Η κάκιστη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λεβαδειακός φάνηκε και σήμερα σε φιλικό αγώνα εκπαιδευτικού χαρακτήρα στην Θήβα με την ομώνυμη ομάδα.
Συγκεκριμένα, όσοι από τους ποδοσφαιριστές των Βοιωτών δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή κόντρα στον Θρασύβουλο μετέβησαν στην γειτονική πόλη, για ένα παιχνίδι δύο 35λεπτών το οποίο και ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 1-1.

Το σκορ άνοιξε για τους «πράσινους» ο Βασιλείου στο 22’ με προβολή μέσα από την περιοχή, ύστερα από παράλληλη πάσα του Σερτζίνιο από τα αριστερά. Στο 35’ η Θήβα ισοφάρισε με σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή.

Ο Βασίλης Βούζας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Κυριακίδη, Κόλτζο, Λισγάρα, Ζαννιά, Νικολακάκη, Μαχαίρα, Μπέκα, Σερτζίνιο, Μουρατίδη, Βασιλείου, Ραμαέλ, ενώ στο β’ ημίχρονο χρησιμοποίησε και τους: Χοτζάι, Μπουντόπουλο και Κόκα.

Οι υπόλοιποι είχαν ρεπό, ενώ απών από τις δραστηριότητες της ομάδας είναι ο Στρατηλάτης, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων, εν όψει των αγώνων με την αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου